Beerenondergoed.nl de originele Beeren Ondergoed website!

De hemden voor heren van Beerenondergoed.nl

Een gevarieerde collectie hemden voor heren vind u bij Beerenondergoed.nl. Hemden met lange mouw of korte mouw maar ook thermo hemden en boxerhemden. Alles wat een man maar kan wensen.

Bezig met laden...
Heren boxerhemd Beeren Wit (LET O..
Heren boxerhemd, zonder zijnaden, gemaakt van een fijnrib. De hals en armsgaten zijn afgezet met boord. (Afbeelding is zwart. Als u besteld krijgt u de boxerhemd in het wit)
7,95 Per stuk
 
Heren boxerhemd Beeren Zwart
Heren boxerhemd, zonder zijnaden, gemaakt van een fijnrib (100% Katoen). De hals en armsgaten zijn afgezet met boord.
8,95 Per stuk
 
Heren hemd K.M. M2000
Klassiek heren hemd met ronde hals en korte mouw, gemaakt van een interlock. Dit is een wat zwaardere stof. De hals en mouwen zijn afgezet met boord.
10,75 Per stuk
 
Heren hemd K.M. M3400 Wit
Heren hemd met ronde hals en korte mouw, zonder zijnaden, gemaakt van een interlokstof. De hals en de mouwen zijn afgezet met een boord.
9,95 Per stuk
 
Thermo heren hemd K.M. Marine
Thermo heren thermo hemd met ronde hals en korte mouw, zonder zijnaden, gemaakt van Viloft garen. Het hemd houdt de lichaamswarmte vast, waardoor het een zeer goede isolerende werking heeft.
12,95 Per stuk
 
Thermo heren hemd K.M. Wolwit
Thermo heren hemd met korte mouw, zonder zijnaden, gemaakt van Viloft garen. Het hemd houdt de lichaamswarmte vast, waardoor het een zeer goede isolerende werking heeft.
10,95 Per stuk
 
Thermo heren hemd K.M. Zwart
Thermo heren hemd met ronde hals en korte mouw, zonder zijnaden, gemaakt van Viloft garen. Het hemd houdt de lichaamswarmte vast, waardoor het een zeer goede isolerende werking heeft.
12,95 Per stuk
 
Thermo heren hemd L.M. Marine
Thermo heren hemd met ronde hals en lange mouw, zonder zijnaden, gemaakt van Viloft garen. Door de elastische band in de mouw sluit het hemd nog beter voor een optimaal isolerend effect.
15,95 Per stuk
 
Thermo heren hemd L.M. Wolwit
Thermo heren hemd met ronde hals en lange mouwen, zonder zijnaden, gemaakt van Viloft garen. Door de elastische band in de mouw sluit het hemd nog beter voor een optimaal isolerend effect.
13,95 Per stuk
 
Thermo heren hemd L.M. Zwart
Thermo heren hemd met ronde hals en lange mouwen, zonder zijnaden, gemaakt van Viloft garen. Door de elastische band in de mouw sluit het hemd nog beter voor een optimaal isolerend effect.
16,95 Per stuk
 
 


| Meer