Wanneer een artikel niet aan uw verwachting voldoet kan dat erg vervelend zijn. Daarom kan bij Beerenondergoed altijd geruild worden. Let wel op onderstaande, geldende voorwaarden:

Een retour aanmelden 

U kunt retouren terugsturen naar onderstaand adres. Let wel dat u dit van te voren per email  aangeeft.  Vermeld uw daarin het ordernummer, welke artikelen u wilt retourneren en de reden van het retourzenden.

download hier het formulier om artikelen te retourneren.
 
U kunt de retouren sturen naar:
Beerenondergoed.nl
Willemsstraat 22
6662 DL Elst (gld)

of 

Beerenondergoed.nl
p/a Overmaat 30
6831AH Arnhem 

Altijd een afzender op het pakket vermelden a.u.b !!

heeft u vragen? telefoon  06 3860 31 31  b.g.g. 026-3793592


De geretourneerde artikelen moeten binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van u bestelling aan ons geretourneerd én door ons ontvangen zijn.
In overleg kan hier door eventuele omstandigheden (vakanties) van afgeweken worden.

Aanvullende voorwaarden.
Het te retourneren artikel moet voorzien zijn van alle labels / prijskaartjes en in deugdelijke verpakking worden geretourneerd waarbij het artikel niet beschadigd wordt. Artikelen worden niet teruggenomen indien het artikel
1. gedragen en/of gewassen is,
2. u zelf hebt getracht een gebrek te herstellen,
3. u de gebruiksaanwijzing en/of gebruiksinstructies niet hebt opgevolgd.
4. Altijd een afzender op het pakket vermelden !!

Verzendkosten

De kosten van het verzenden van de retouren naar Beerenondergoed.nl zijn voor eigen rekening tenzij, gezien de aard van uw klacht, anders overeengekomen. U dient uw retouren altijd voldoende te frankeren! Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet in aangenomen en dus niet gecrediteerd.

Na ontvangst van uw retouren wordt door ons het bedrag binnen 14 dagen teruggestort op uw rekening.
Orders die gedeeltelijk worden teruggestuurd en daardoor onder de 50,- euro besteding komen worden alsnog belast met de door abbenhuis textiel betaalde verzendkosten

Artikelen ruilen

Indien u een artikel wenst om te ruilen kun u dit middels een email  aan ons kenbaar maken. We zoeken dan naar de beste en goedkoopste oplossing.

Heeft u een klacht over een artikel of over de bezorging van uw bestelling, neem dan via het contactformulier contact op. Wij zullen er samen met u van alles aan doen om de klacht op te lossen.
Orders die gedeeltelijk worden teruggestuurd en het besteedbaar bedrag komt hiermee onder de 50.- euro ...dan worden de verzendkosten berekend die door abbenhuis textiel betaald zijn.| Meer