2 pack heren slip met gulp M3000 Marine
0 Reviews | Review toevoegen

2 pack klassieke heren slip met gulp, zonder zijnaden, gemaakt van een fijnrib (100% Katoen). De taille en pijpen zijn afgewerkt met boord met daarin elastiek.

Artikelnummer

04-545-003 

€ 14,10
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Heren slip met gulp M3000 Marine


Klassieke heren slip met gulp, zonder zijnaden, gemaakt van een fijnrib (100% Katoen). Zowel de pijpen als de taille zijn afgezet met boord met daarin een elastiek.


Kleuren : Wit, Zwart, Marine, Bleu, Grijs en Huid.
Maten   : S, M, L, XL en XXL
Materiaal : 100% Katoen

Wasvoorschriften:
 

Wastip voor katoenen ondergoed:
Bij de eerste wasbeurt kan katoen nog wel eens krimpen. Stel daarom de temperatuur van de wasmachine bij de eerste wasbeurten niet hoger in dan 30 °C. 

Wanneer je katoenen kleding voor het eerst wast, kan het kleur afgeven. Was katoenen stoffen daarom de eerste paar keer apart. Bovendien blijft je kleding mooier als je een wasmiddel zonder bleekmiddel gebruikt. 

Katoenen stof is gevoelig voor verkleuring door de zon. Kies wanneer je de was laat drogen dus voor een schaduwrijke plek, of een wasdroger natuurlijk. schaduwrijke plek, of een wasdroger natuurlijk. 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Blauw