Heren boxershort C.F. Hugo Zwart
0 Reviews | Review toevoegen

Sportieve en comfortabele heren boxershort met langere pijpjes, gemaakt van elastisch duurzaam katoen. De taille is afgezet met een elastische tailleband.

Artikelnummer

14-279-007 

€ 10,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Heren boxershort Cotton Stretch Hugo Zwart

Sportieve en comfortabele heren boxershort met langere pijpjes, gemaakt van elastisch duurzaam katoen. De taille is afgezet met een elastische tailleband.
 

Kleuren:  Marine, Grijs, Zwart
Maten:  M, L, XL, XXL
Materiaal: 95% Duurzaam Katoen en 5% Elasthaan

Katoen is de natuurlijke vezel die bij ons het meeste wordt gebruikt. Ter ondersteuning van de aanpassingen en om actief bezig te zijn met een duurzamere toekomst, is BEEREN trots dat zij enkel nog BCI katoen gebruikt, dat het verduurzamen van praktijken op boerderijniveau ondersteunt.

BEEREN is trots dat zij de producten produceert van BCI Katoen en ziet het als een manier om bij te kunnen dragen aan de broodnodige verandering in de katoenindustrie. BCI is 's werelds grootste non-non-profitorganisatie die zich inzet voor een duurzamere toekomst van de katoensector. Om deze missie te bereiken, worden boeren met een BCI-licentie opgeleid om meer ecologisch, sociaal en economisch duurzame productiepraktijken toe te passen. Dit betekent efficiënter omgaan met het gebruik van water, het minimaliseren van het gebruik van chemicaliën en de negatieve effecten van pesticiden en het verbeteren van de levensomstandigheden en de economische ontwikkeling van de katoentelers.
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Zwart