Beeren Menstruatie Maxi Slip normale absorptievermogen Zwart Beeren Menstruatie Maxi Slip normale absorptievermogen Zwart
Beeren Menstruatie Maxi Slip normale absorptievermogen Zwart Beeren Menstruatie Maxi Slip normale absorptievermogen Zwart
Beeren Menstruatie Maxi Slip normale absorptievermogen Zwart
0 Review | Review toevoegen
Het Menstruatie Ondergoed van Beeren Bodywear is vervaardigd met hoogwaardige materialen die ademend en vochtafvoerend zijn.

Artikelnummer

01-540-007

€ 13,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Het Menstruatie Ondergoed van Beeren Bodywear is vervaardigd met hoogwaardige materialen die ademend en vochtafvoerend zijn. Het bestaat uit verschillende lagen, waaronder een vochtafstotende buitenlaag om lekkage te voorkomen, een absorberende laag die vocht vasthoudt, en een zachte binnenlaag die zorgt voor een droog en comfortabel gevoel. 
Een van de belangrijkste voordelen van het Menstruatie Ondergoed van Beeren Bodywear is de herbruikbaarheid en duurzaamheid. In tegenstelling tot wegwerpmaandverband en tampons, kunnen deze ondergoedstukken keer op keer worden gewassen en gedragen. Dit is niet alleen milieuvriendelijker, maar het bespaart vrouwen ook geld op de lange termijn. Het ondergoed is ontworpen om lang mee te gaan, waardoor het een duurzame investering is voor vrouwen die waarde hechten aan zowel comfort als duurzaamheid.
 Het Menstruatie Ondergoed is vrij van schadelijke chemicaliën, zoals chloor, die vaak in wegwerpmaandverband worden aangetroffen. Dit zorgt ervoor dat het ondergoed veilig is voor de gevoelige huid en allergieën minimaliseert. 
Draagt het gebruik van het Menstruatie Ondergoed van Beeren Bodywear bij aan het verminderen van afval en het beschermen van het milieu. Traditionele menstruatieproducten, zoals maandverband en tampons, genereren enorme hoeveelheden afval die vaak eindigen op stortplaatsen en in de oceanen. Door te kiezen voor herbruikbaar menstruatieondergoed kunnen vrouwen hun ecologische voetafdruk verkleinen en bijdragen aan een schonere planeet.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Zwart